Ethos Verzorgingsproduct

Volcanic Base

Om ZACHTE NAGELS, te verstevigen.

 

Bevat o.a. Volcanic Stone extract en Pistachio Olie die een stimulerende werking heeft op de keratine ( waarvan je nagel is gemaakt), om zo de stevigheid en de flexibiliteit van de nagel te vergroten. En daarmee voorkomt het dat zachte nagels gaan splijten.

 

 

Seeweed Calcium Base

Om HARDE, DROGE, BROZE NAGELS flexibeler en soepeler te maken. Kan ook als Ridge Filler gebruikt worden.

 

Bevat o.a. calcium van de Red Alga Seaweed Extract die ook essentiële sporenelementen bevatten als Magnesium en Zink.

 

Natuurlijke anorganische ( niet levend/ niet tot koolstof behorend) vullers als Silica en Mica zullen de groefjes vullen om een gladden oppervlakte van de nagel te creëren.

 

Lavender Base

Om ZWAKKE en BESCHADIGDE NAGELS weer op te bouwen.

 

Deze Lavender Base bevat o.a. Rosemary Leaf Extract ( voor haar kalmerende eigenschappen), Sunflower Seed Oils, Boab Oil en Ginseng Root Extract die hulp bieden bij het verstevigen en het herstellen van zwakke en pijnlijke nagels.

 

Vitamine Dose

Voor ALLE nageltypes.

Het bevat een combinatie van vitaminen welke geleverd worden aan de nagelbedcellen voor verjonging, hydratatie en voeding.

 

Bevat o.a. Ginseng Root extract, vitaminen B1,B2, B12 en panthoteenzuur die essentieel zijn bij de ondersteuning voor de keratine structuur en de cel stofwisseling van de nagel.

 

Oqygen Base

Verzorgende Base Coat voor de GEZONDE NAGEL.

 

Bevat o.a. Bamboo Isoflavones die bescherming biedt en de celgroei stimuleert.

En granaatappel en druivenplanten om de nagels te verzorgen en herstellen.

 

 

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Vijlen

Verschillende Vijlen

€ 3,95

  • Uitverkocht

Perfect Eyelash Make-up Remover

De Perfect Eyelash Make-Up Remover is de enige make-up remover in de wereld die vrij is van parabenen. Het is een zuiver en helder reinigingsmiddel, daarnaast is gebruik gemaakt van kruiden extracten die zorgen voor een gehydrateerde huid. De Perfect Eyelash Make-Up Remover kun je gebruiken om grondig make-up te verwijderen rond de ogen en lippen. Dit product is speciaal samengesteld, zodat bij het reinigen van de ogen geen schade wordt toegebracht aan de wimperextensions.

€ 19,95

  • Uitverkocht