Over Marina Bouwman-van Vliet

Welkom op mijn website van Soleya Nails & Beauty!

 

Ik ben Marina Bouwman-van Vliet en sinds juli 2016 ben ik eigenaresse van mijn salon Soleya Nails & Beauty.

Ik ben een Gecertificeerde Nagelstyliste van Bio Sculpture / EVO. Na een carrière start bij een grote parfumerie keten ben ik 20 jaar werkzaam geweest in het drogisterijwezen als assistent drogist.

Sinds 2020 ben ik volledig werkzaam in de salon.


Soleya is vernoemd naar mijn toen nog drie mooie dochters. Inmiddels ben ik moeder van vier prachtige dochters en een lief klein zoontje. 

Al vele jaren zijn beauty en nagels mijn passie en heb ik in de loop der jaren veel ervaring opgedaan en cursussen gevolgd om deze kennis te kunnen en mogen delen met jullie. Alvorens ik de salon geopend heb, heb ik lang gezocht naar het juiste product en merk wat past bij het motto van mijn salon.

Met de gezondheid van handen en nagels en het welzijn van mens en dier voorop heb ik dit gevonden in het merk Bio Sculpture.

Dat heeft mij in 2019 zelfs al een bezoek aan Zweden gebracht,ter ere van hun 30 jarige bestaan als distributeur. Hier mocht ik een kijkje nemen in ons distributiecentrum in Uddevalla. Ook heb ik daar een nailart cursus gehad van Flori uit Italie en heb ik zelfs een ontmoeting gehad met Elmien Scholtz, de vrouw die Bio Sculpture heeft ontwikkeld.

Bio Sculpture is van oorsprong ontwikkeld door Elmien Scholtz uit Zuid-Afrika en in de Benelux verder geïntroduceerd door Rudi van de Kamp. Inmiddels heeft zij sinds aantallen jaren het stokje doorgegeven aan Lenette Koolwijk, zij is de Head Educator van Bio Sculpture Benelux. 

 

Soleya Nails & Beauty biedt u dan ook de mogelijkheid om met het gebruik van het alles in één systeem van Bio Sculpture een gepaste nagelbehandeling op maat te kiezen, geschikt voor jong en oud.

‘’Mooiere, sterkere en vooral gezonde(re) nagels met een cosmetische uitstraling.’’